Over ons

Graag stellen wij ons voor aan u. Wij zijn GE-Amsterdam Bouw. Een professioneel en dynamisch zelfstandig bouwbedrijf dat luistert naar al uw wensen en behoeften, u eerlijk adviseert en uiteindelijk altijd een kwalitatief hoogwaardig product aflevert. Wij leveren ouderwets kwaliteitswerk, maar denken beslist eigentijds, vooral als het gaat om moderne materialen en technieken.

Wij denken graag met u mee. Uw eigen inbreng is bij ons altijd bespreekbaar. Samen met u kunnen wij dan bepalen of uw wensen uitvoerbaar zijn. Wij zien het als onze missie om ervoor te zorgen dat er gedurende het gehele proces vakkundig wordt gewerkt om zodoende tot het gewenste resultaat te komen.

Door onze manier van werken houden wij korte en directe communicatielijnen en veel persoonlijk contact met u als opdrachtgever. Hierdoor kunnen wij u optimaal van dienst zijn. Ons werk is uiteraard tevens ons visitekaartje.

Onze specialisatie bevindt zich op het gebied van woningrenovatie, uitbouw, nieuwbouw en utiliteitsbouw.

Graag komen wij bij u langs op locatie om samen met u te overleggen wat uw wensen en mogelijkheden zijn, om zodoende een vrijblijvende offerte u te doen toekomen.

Van nieuwbouw tot renovatie