Vergunningen & tekeningen

Omgevingsvergunning
In veel gevallen zal er bij het bouwen, uitbreiden of verbouwen van uw woning of bedrijfspand een omgevingsvergunning dienen te worden aangevraagd . Met deze vergunning krijgt u als opdrachtgever toestemming van de gemeente om te mogen bouwen.

Het regelen van een omgevingsvergunning kan een lastig proces zijn. Voor welke activiteiten heeft u precies een vergunning nodig en waar dient u op letten?

GE-Amsterdam Bouw ondersteunt u gedurende dit gehele proces en werkt alle benodigdheden voor de aanvraag van de omgevingsvergunning voor u uit. Wij nemen u alle papierwerk uit handen zodat u zich volledig op het bouwproces kunt richten.

Bouwkundige tekening
Als er vanuit de gemeente een bouwvergunning moet worden aangevraagd zult u ook een bouwkundige tekening nodig hebben. Naast onze expertise in het bouwen staan wij ook voor u klaar met andere bouwkundige diensten zoals het maken van bouwkundige tekeningen.

Een bouwkundige tekening is essentieel bij het bouwen van een project. GE-Amsterdam Bouw is op de hoogte van de huidige regelgeving en heeft alle benodigde bouwtechnische kennis in huis.

Wij leveren professionele ontwerpen/ bouwtekeningen en zorgen ervoor dat alle benodigde documenten bij de aanvraag worden ingediend. Onze bouwtekeningen voldoen aan alle voorschriften.

GE-Amsterdam Bouw zorgt voor een ontwerp dat niet alleen mooi is, maar dat het daarnaast tevens praktisch uitvoerbaar en budgettair haalbaar is.

GE-Amsterdam Bouw kan al uw bouwkundig tekenwerk verzorgen, ook als uw bouwproject niet door ons wordt uitgevoerd.